Cand.merc.aud.

Uddannelsen giver dig en bred viden om regnskab og skatteforhold. Du vil få kompetencer til at udføre og godkende regnskaber samt rådgive om økonomi til privatpersoner og virksomheder.

Som færdiguddannet revisor vil du typisk arbejde i revisor- og konsulentbranchen. Yderligere kan du også arbejde i finanssektoren og ved forskellige offentlige myndigheder.

For at blive optaget på kandidatuddannelsen skal du have en relevant bacheloruddannelse. Dog kan der være forskellige adgangskrav afhængigt af, hvilken uddannelsesinstitution du vælger. Du kan derfor se adgangskravene på de enkelte uddannelsessteders hjemmesider.

Specifikke adgangskrav:

Adgangskravene er forskellige fra uddannelsessted til uddannelsessted. Du kan læse mere på de enkelte uddannelsessteders hjemmesider.

Optagelse:

I forhold til optagelse på kandidatuddannelsen er mulighederne forskellige fra uddannelsessted til uddannelsessted. Du kan læse mere på de enkelte uddannelsessteders hjemmesider.

Fremtidsmuligheder:

Med kandidatuddannelsen cand.merc.aud. kan du arbejde inden for revisor- og konsulentbranchen, men du kan også arbejde i den finansielle sektor. Du kan også søge om en ph.d.-uddannelse.

FAKTA

Navn:

Revisorkandidat (cand.merc.aud.)

Type:

Kandidatuddannelse

Varighed:

2 år

Adgangskrav:

Relevant bacheloruddannelse

Økonomi:

SU

KARRIEREVEJEN

9./10. Klasse
HF, HHX, HTX, STX, EUX og EUD
Bacheloruddannelse
Kandidatuddannelse

Fremtidsmuligheder

Ph.d. eller job

Se de mange muligheder
i finanssektoren

Bank og Realkredit

IT

Forsikring og pension

Se de mange uddannelser & jobtyper i finanssektoren

IT

Administration, Jura og HR

Forretnings- og Produktudvikling

Kommunikation, PR og Markedsføring

Finansiel rådgivning

Ledelse