Cand.oecon.

Uddannelsen giver dig en bred viden om økonomi. Du får kompetencer til at beskæftige dig med både nationale og internationale problemstillinger. Kandidatuddannelsen er engelsksproget, og du vil få indblik i, hvordan man tackler udfordringer inden for international økonomi.

Som færdiguddannet cand.oecon. kan du arbejde både nationalt, men også internationalt med politiske og økonomiske beslutninger.

For at blive optaget på kandidatuddannelsen skal du have en relevant bacheloruddannelse. Dog kan der være forskellige adgangskrav fra universitet til universitet. Du kan se adgangskravene på de enkelte uddannelsessteders hjemmesider.

Specifikke adgangskrav:

Adgangskravene er forskellige fra uddannelsessted til uddannelsessted. Du kan læse mere på de enkelte uddannelsessteders hjemmesider.

Optagelse:

I forhold til optagelse på kandidatuddannelsen er kravene forskellige fra universitet til universitet. Du kan læse mere på de enkelte uddannelsessteders hjemmesider.

Fremtidsmuligheder:

Med kandidatuddannelsen cand.oecon. kan du arbejde inden for både den private og offentlige sektor. Du kan også søge om en ph.d.-uddannelse.

FAKTA

Navn:

cand.oecon.

Type:

Kandidatuddannelse

Varighed:

2 år

Adgangskrav:

Relevant bacheloruddannelse

Økonomi:

SU

KARRIEREVEJEN

9./10. Klasse
HF, HHX, HTX, STX, EUX og EUD
Bacheloruddannelse
Kandidatuddannelse

Fremtidsmuligheder

Ph.d. eller job

Se de mange muligheder
i finanssektoren

Bank og Realkredit

IT

Forsikring og pension

Se de mange uddannelser & jobtyper i finanssektoren

IT

Administration, Jura og HR

Forretnings- og Produktudvikling

Kommunikation, PR og Markedsføring

Finansiel rådgivning

Ledelse