Leder, Forsikring

Som leder er du med til at sætte retningen for dit ansvarsområde og sikre, at medarbejderne i afdelingen bidrager aktivt. Du skal medvirke til, at arbejdsdagen for medarbejderne er præget af arbejdsglæde og trivsel.

En væsentlig opgave for dig som leder er at sikre, at medarbejderne ved, hvordan de bidrager til forretningen, så arbejdsopgaverne er meningsfyldte. Herudover er du også med til at sikre, at medarbejdere til stadighed har de rette kvalifikationer i forhold til de krav, jobbet stiller. Derfor holder du også udviklingssamtaler med medarbejderne.

Som leder indgår du typisk i et ledelsesteam med de øvrige ledere i virksomheden. I teamet sparrer og samarbejder I om opgaverne, men hovedparten af jeres tid bruges med medarbejdere i afdelingen.

Som leder er det blandt andet vigtigt at have en god portion energi og finde glæde i, at afdelingen fungerer. Derudover er det vigtigt at være kreativ, initiativrig, robust og empatisk.

Nederst på siden, kan du læse om HELLAS arbejdsdag som skadechef hos Topdanmark

FAKTA

Stillings
betegnelser:

Teamleder,

Afdelingsleder,

Chef,

Kundeservicechef,

Centerchef,

Skadechef,

Salgschef

KARRIEREVEJEN

9./10. klasse
STX, HF, HHX eller HTX
Finanselev, finansbachelor, HA
Videregående økonomisk kandidat
Leder

HELLA, 46 ÅR, SKADECHEF HOS TOPDANMARK

Hella er 46 år og bor i Charlottenlund. Hun blev sygeplejerske i 1996 og arbejdede bl.a. på et privathospital, inden hun i 2011 blev ansat i Topdanmark Livsforsikring som afdelingsleder i Ballerup.

 

Jeg gik benhårdt efter et job, hvor jeg skulle arbejde med sundhedsforsikring, og hvor jeg samtidig kunne udvikle mig som leder. Der var ikke mange af de job dengang, fordi det var en relativt ny forsikring. Så jeg var heldig at få jobbet i Topdanmark Liv, hvor jeg kan bruge min baggrund og uddannelse, men til noget, der ikke handlede om sygepleje.

 

Jeg startede i Topdanmark Liv med at arbejdede med pensionsprodukter. I dag arbejder jeg med skadeforsikring og har ansvaret for det område, der hedder Personskade. Det er eksempelvis arbejdsskader og personskader ved sport og trafikulykker.

 

Det er meget motiverende at arbejde med udvikling og coaching af ledere og medarbejdere, så vi sammen kan gøre skadebehandlingen effektiv og samtidig give kunderne en god oplevelse. Samtidig oplever jeg, at der er højt til loftet i Topdanmark. Har man gode idéer, er der rig mulighed for at prøve dem af.

 

Lige nu er jeg bl.a. i gang med et projekt, der skal øge det tværgående samarbejde, så vi bliver endnu bedre til at udnytte de fordele, der er ved, at Topdanmark både er et pensionsselskab og et forsikringsselskab. Der er et stort potentiale for at skabe synergi. Opgaven er både meget omfattende og udfordrende, men ikke mindst spændende.

 

Topdanmark er en koncern med mange udviklingsmuligheder. Det er med til at gøre det attraktivt at arbejde her. Skulle jeg en dag få lyst til at kaste mig over et andet område, eksempelvis erhvervsforsikringer eller it, er der gode muligheder for nye og anderledes udfordringer.

 

Og så sætter jeg selvfølgelig pris på, at Topdanmark tænker på sine medarbejderes sundhed og trivsel, og giver os frihed til og mulighed for at planlægge vores arbejdsdag, så der er den rette balance mellem arbejdsliv og familieliv.

 

Når jeg holder fri, er jeg sammen med min familie og venner. Jeg er glad for aktive ferier, god mad og vin, og løbeture med vores hund.

Se de mange muligheder
i finanssektoren

Bank og Realkredit

IT

Forsikring og pension

Se de mange uddannelser & jobtyper i finanssektoren

IT

Administration, Jura og HR

Forretnings- og Produktudvikling

Kommunikation, PR og Markedsføring

Finansiel rådgivning

Ledelse