Forretningsudvikler

Arbejdet som forretningsudvikler drejer sig om at forandre og forbedre udviklingen i virksomheden og drive projekter på tværs af landegrænser. Som forretningsudvikler ser du udviklingen fra et strategisk perspektiv.

Du skal helst være et skridt foran konkurrenterne og kundernes behov. Forretningsudviklere arbejder typisk i en bank, et forsikringsselskab, et pensionsselskab eller hos en kreditforening.

Om jobbet:

Som forretningsudvikler ser du ofte kritisk på f.eks. produkterne, kontaktpunkter eller organisationsformerne, og overvejer om de er gode nok. Du skal hele tiden udfordre, udvikle og lægge strategier, som andre kan følge op.

For at arbejde som forretningsudvikler er det vigtigt, at du har et innovativt syn på din arbejdsplads. Du vil beskæftige dig med planlægning og implementering af virksomhedens portefølje i forhold til vækstmuligheder.

Du vil som forretningsudvikler arbejde analytisk med potentielle vækstmuligheder for den daglige ledelse og bestyrelse, og ligeledes beskæftige dig med efterfølgende support og overvågning af implementeringen.

En forretningsudvikler kan både være med i større projekter og opgaver, men kan også være med til at vedligeholde eksterne systemer.

FAKTA

Arbejdssteder:

Pengeinstitutter,
Pensionsselskaber,
Finansieringsselskaber, Forsikringsselskaber, Kreditforeninger, Investeringsfonde.

Stillings
betegnelser:

Forretningsudvikler

KARRIEREVEJEN

9./10. klasse
STX, HF, HHX eller HTX
Finansuddannelsen, finansøkonom, økonomi
Videregående økonomisk kandidat
Forretningsudvikler
Se de mange muligheder
i finanssektoren

Bank og Realkredit

IT

Forsikring og pension

Se de mange uddannelser & jobtyper i finanssektoren

IT

Administration, Jura og HR

Forretnings- og Produktudvikling

Kommunikation, PR og Markedsføring

Finansiel rådgivning

Ledelse