Filialchef

Arbejdet som filialchef kan både dreje sig om at have det overordnede ansvar, opnå resultater og vækst samt have ansvaret for ledelse af medarbejdere. Som filialchef er det vigtigt at være nærværende og synlig.

Desuden er motivation og inspiration en stor del af jobbet, når du skal agere som filialchef, hvor du skal inspirere og udvikle dine medarbejdere, så de kan yde den bedst mulige rådgivning til kunderne. Filialchefer arbejder typisk i pengeinstitutter.

Om jobbet:

Som filialchef får du det ledelses-, salgs- og kreditmæssige ansvar for filialen. Du får bl.a. ansvaret for at udvikle og motivere dine medarbejdere til at skabe de bedst mulige resultater samt planlægge og gennemføre markeds- og kundeaktiviteter.

Du vil komme til at arbejde tæt med din regionsdirektør, og du kan sparre med forskellige partnere i forbindelse med ledelse, kreditvurdering og markedsføring. Du får mulighed for både at sætte præg på dit hold og på bankens udvikling.

Du skal være klar til at gå forrest og optræde som et naturligt forbillede. Det er vigtigt, at du er resultatorienteret og nysgerrig af natur.

FAKTA

Arbejdssteder:

Kreditforeninger, Pengeinstitutter

Stillings
betegnelser:

Filialchef, Filialdirektør

KARRIEREVEJEN

9./10. klasse
STX, HF, HHX eller HTX
Elev, finansuddannelsen, finansøkonom, økonomi
Videregående økonomisk kandidat
Filialchef

Så hurtigt får du ansvar i finanssektoren

 

Hør Peter fortælle om, hvor hurtigt man får ansvar i finanssektoren.

Se de mange muligheder
i finanssektoren

Bank og Realkredit

IT

Forsikring og pension

Se de mange uddannelser & jobtyper i finanssektoren

IT

Administration, Jura og HR

Forretnings- og Produktudvikling

Kommunikation, PR og Markedsføring

Finansiel rådgivning

Ledelse